Connivex
 
 
  • Maanrakennus Maanrakennus Maanrakennus Maanrakennus
  • Kallion poraus Kallion poraus Kallion poraus Kallion poraus
  • Viherrakentaminen Viherrakentaminen Viherrakentaminen Viherrakentaminen
 

Viherrakentaminen


Kauniiden viheralueiden takana on sekä visuaalista silmää, että teknistä osaamista. Perustuksia myöden oikein rakennetut viheralueet kestävät aikaa ja katsetta. Kauniin ja vihreän nurmikon rakentaminen alkaa pohjatöillä, jotta lopputulos pysyy kauniina vuosikymmenestä toiseen.

Meiltä onnistuvat niin suuret kuin pienet kohteet, toteutamme viheralueen samalla huolellisuudella alueen koosta riippumatta. Yleisimpiin töihin kuuluu nurmikon asennuksen lisäksi erilaiset reunakiviasennukset, nupukiveykset, noppakiveykset ja pihalaatoitukset.

Ammattilaisen suunnittelema ja kuntoon laittama piha-alue on paitsi siisti ja tyylikäs, myös käytännöllinen. Näin nostat samalla sekä käyttömukavuutta, että kiinteistön arvoa.

Toteutamme mielellämme erilaiset rakennusurakat kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna, jolloin säästyt lukuisten urakoitsijoiden hallitsemiselta, hajanaiselta aikataulutukselta ja pääset usein myös halvemmalla.

a href="yhteystiedot.php">Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Olipa kyseessä sitten uudiskohteen piha-alueiden rakentaminen tai vanhan pihapiirin piristäminen, meiltä löydät varmasti avun!