Connivex
 
 
  • Maanrakennus Maanrakennus Maanrakennus Maanrakennus
  • Kallion poraus Kallion poraus Kallion poraus Kallion poraus
  • Viherrakentaminen Viherrakentaminen Viherrakentaminen Viherrakentaminen
 

Maanrakennus


Onnistunut rakennushanke lähtee oikein ja tarkasti tehdystä maanrakennustyöstä. Tukevalle perustalle nousee isompikin kohde. Connivexillä on pitkä kokemus alasta ja suurin osa projekteistamme liittyvät jollain tavalla maanrakennukseen. Työmaamme vaihtelevat pienistä kaivuutöistä vaativiin kokonaisprojekteihin, jotka kattavat kaiken materiaaleista ja konetöistä kunnallistekniikan rakentamiseen.

Meiltä onnistuvat niin rakennusten perustustyöt, teiden ja katujen rakentaminen, salaojitukset, maansiirtotyöt ja räjäytystyöt. Hoidamme työmaalle tarvittavat kiviainekset ja kuljetamme pois vanhat, ylimääräiset maa-aineet. Viimeistelty lopputulos saadaan aikaan viherrakentamisella, jolloin työmaa muuttuu valmiiksi visuaaliseksi ympäristöksi.

Nykyaikaisella työmaalla jäljen on oltava tarkkaa. Kohteen kuvat siirtyvät sähköisesti työkoneisiin ja paikannukseen perustuvalla tekniikalla kaivannot ovat tismalleen oikeissa paikoissa, putkilinjojen kaadot valmiiksi oikeassa kulmassa ja rakennuspaikat painumattomina oikeassa korkeudessa.

Tarkka lopputulos syntyy ajanmukaisen kaluston ja osaavan koneenkuljettajan yhteistyöstä. Haluamme olla edelläkävijöitä nykyaikaisen tekniikan hyödyntämisessä maanrakennustöissä ja kaivinkoneemme on varustettu 3D-ohjausjärjestelmällä.

Vesihuolto on yksi meidän ydinosaamisalamme. Teemme ammattitaidolla katu- ja kunnallistekniikan työt, taloliittymät, pumppaamot, linjojen muovihitsaukset ja muut vesihuoltotyöt ja meiltä saat myös työmaan tarvikkeet.

Työskentelemme kaikenkokoisissa kohteissa, niin pientalojen rakennusurakoissa kuin kuntien suurissa hankkeissa. Olemme palveluksessasi kaikkialla Pirkanmaan alueella ja tarvittaessa koko Suomessa.

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi mieluiten hyvissä ajoin, niin voimme varmistaa yhdessä parhaan mahdollisen lopputuloksen!